Harembroek voor heren

door Louisa
13 Mei 2022

Heren harembroek

De harembroek is een wijde broek met een laag kruis. Ze worden ook wel gekscherend 'drollenvanger' genoemd. De harembroek is in de jaren zeventig overgewaaid uit het midden-oosten. Tegenwoordig is de harembroek super populair onder de mensen die van alternatieve kleding houden. En dat is niet zo vreemd want de harembroeken zijn super comfortabele broeken die lekker relaxt zitten.

heren harembroek

De meeste harembroeken zijn uniseks, dus voor zowel dames als heren. Maar toch zijn er wel een paar harembroeken die meer door mannen worden gekocht. Dat kunnen we dan ook wel echte heren harembroeken noemen. 

Heren harembroek

Verschillende harembroeken

Er zijn heel veel verschillende harembroeken, sommige broeken zijn gemaakt van stoer katoen, andere van heerlijke dunne rayon. En dan zijn er nog de harembroeken die gemaakt zijn van een soepele stonewash joggingstof, comfortabeler kunnen we het niet maken! De harembroeken en pofbroeken komen in vele kleuren, met of zonder print. Van rustige effen stoffen tot harembroeken met een grote hand geverfde print of een over-all print. Zo hebben we pofbroeken met een yin-yang teken of een harembroek met het OHM teken of een fraaie unaloom. Deze broeken zijn erg populair onder yogi. Als je op vakantie gaat is de harembroek een heerlijke vakantie broek. Ze zitten zo lekker dat je je er heerlijk vrij in voelt. Een relaxte broek voor een wandeling over het strand of voor als je lekker lui langui in de hangmat hangt. De harembroek past er perfect bij! De harembroeken worden ook gedragen door dansers en skaters. De bewegingsvrijheid is enorm. En dat is natuurlijk belangrijk als je een skater of danser bent. De alternatieve kleding is ook veel te zien op de muziek festivals. De pofbroek en harembroek is als festivalkleding super geschikt. Je kunt er de hele dag lekker in free-wheelen!

Een bijpassend shirt

Naast de collectie harembroeken hebben we een mooie collectie alternatieve shirts die je perfect bij de harembroeken kunt combineren. De shirts zijn gemaakt van 100% katoen en vrijwel allemaal ook 'one size fits all' shirts, passend bij een 'normaal' postuur.
Er is een scala aan leuke prints bij deze shirts mogelijk. Zo zijn er shirts met een Ganesha, het OHM teken, of een shirt met een dromenvanger print. De shirts zijn allemaal fair-trade ingekocht. We vinden het belangrijk te weten waar de shirts gemaakt zijn en onder welke omstandigheden.

Online harembroek kopen

Als je online een harembroek wilt kopen moet je natuurlijk bij Fishermanspants.nl zijn. Wij hebben namelijk een ruim assortiment harembroeken voor heren. Omdat een harembroek vaak elastiek in de taille heeft past een harembroek vrij snel. Onze harembroeken zijn eigenlijk allemaal geschikt voor de 'doorsnee' mensen. Het is dus super eenvoudig om een harembroek online te kopen want je hoeft nooit een maat te kiezen.
Ben je wat groter, kleiner, dikker of dunner dan gemiddeld, kijk dan eens in de beschrijving of er een lengtemaat en breedtemaat bij staat. Dan kun je zelf opmeten of de harembroek geschikt is voor jouw postuur.

Twijfel je nog? Dan kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen, misschien kunnen wij jou nog een beetje helpen en advies geven. Er zit namelijk soms wat verschil in de broeken qua maat. Er zijn wat langere en korte harembroeken. De een heeft elastiek rondom, de ander heeft alleen elastiek aan de achterkant. Soms kan de ene broek wellicht toch net wel of juist net niet zo geschikt voor je zijn.
Wij proberen elke middag de telefoon te beantwoorden, maar mocht je ons toch niet telefonisch te pakken krijgen (omdat we druk bezig zijn met het inpakken van de bestelling en van die dag) dan kun je altijd een e-mail sturen. Op die manier komen we snel maar altijd binnen 24 uur terug op je vraag. 
Dan rest ons nog één waarschuwing: als je eenmaal het comfort van de harembroek hebt mogen ontdekken wil je nooit meer zonder!

 

 

 

Comfortabele kleding
door Louisa
29 Februari 2024
Lees meer
Dames harembroek
door Louisa
16 Mei 2022
Lees meer
Harembroek voor heren
door Louisa
13 Mei 2022
Lees meer
Let's Keep in Touch...schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief