Over Fishermanspants

Fishermanspants, a way of living!

 

Hi, ik ben Louisa, de vrouw achter de webshop fishermanspants.nl. Ik woon in Goutum Friesland, ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Mijn hobby's zijn tennis, skieën, yoga, fotograferen & reizen.
Door het reizen kwam ik ongeveer 20 jaar geleden zelf in aanraking met de fishermanspants. Wat een heerlijkheid om deze broeken te dragen. Al snel was mijn kast gevuld met korte en lange modellen in allerlei kleurtjes. Na 20 jaar kan ik me geen leven zonder de pants meer voorstellen; tijdens het reizen, maar ook thuis, en tijdens de yogales. Eénmaal een fishermanspants gedragen en je wilt nooit meer zonder!

Sinds 2005 ben ik gestart met de webshop www.fishermanspants.nl , hét online verkooppunt voor de originele fishermanspants.
Ik ben zelf nauw bij het hele proces betrokken, van de overzee inkoop, het verschepen, de online verkoop en de distributie. Deze betrokkenheid vind ik erg belangrijk, alleen op deze manier weet ik dat mijn klanten een eerlijk product met uitstekende service snel in huis hebben.
Inmiddels biedt de webshop ook een groot assortiment harembroeken en shirts, allemaal gericht op een relaxt leven en comfy feeling. De Fishermanspants webshop is inmiddels een begrip in Nederland geworden en veel vaste klanten weten de shop elke keer weer te vinden. Ook masseurs, bijvoorbeeld van Spa en sport hotel Spa Zuiver in het Amsterdamse bos, dragen de fishermanspants dagelijks. 

Omdat ik zelf een enorme fan ben van de fishermanspants en harembroeken vind ik het erg leuk dat steeds meer mensen deze 'way of living' broek inmiddels in hun garderobe hebben opgenomen.

With Love Louisa!

Fishermanspants.nl over ons