Over Fishermanspants

Fishermanspants, a way of living!

Hi, ik ben Louisa, de vrouw achter de webshop Fishermanspants.nl. Ik woon in Goutum, Friesland, ben getrouwd en heb drie volwassenen kinderen. Mijn hobby's zijn tennis, skiën, yoga, fotograferen en reizen.
Door het reizen kwam ik ongeveer 20 jaar geleden zelf in aanraking met de Thaise vissersbroeken. Wat een heerlijkheid om deze broeken te dragen. Al snel was mijn kast gevuld met korte en lange modellen, in allerlei kleurtjes. Na 20 jaar kan ik me geen leven zonder de Fishermanspants meer voorstellen; tijdens het reizen, maar ook thuis en tijdens de yogalessen. Eénmaal een fishermanspants gedragen en je wilt nooit meer zonder!

Sinds 2008 ben ik gestart met de webshop www.fishermanspants.nl, hét online verkooppunt voor de originele Fishermanspants. Ik ben zelf nauw bij het hele proces betrokken, van de overzee inkoop, het verschepen, de online verkoop en de distributie van de verkoop. Deze betrokkenheid vind ik erg belangrijk, want alleen op deze manier weet ik dat mijn klanten een eerlijk product met uitstekende service snel in huis hebben.

Inmiddels biedt de webshop ook een groot assortiment Harembroeken en shirts aan, allemaal gericht op een relaxt leven. De Fishermanspants webshop is inmiddels een begrip in Nederland geworden en veel vaste klanten weten de webshop elke keer weer te vinden. Ook masseurs, bijvoorbeeld van Spa Sport Hotel Zuiver, in het Amsterdamse bos, dragen de Fishermanspants dagelijks. 

Omdat ik zelf een enorme fan ben van de Fishermanspants en Harembroeken, vind ik het erg leuk dat steeds meer mensen deze 'way of living' broek inmiddels in hun garderobe hebben opgenomen.

With Love,

Louisa!

Wie zijn Fishermanspants.nl?

 

 

gebruiksaanwijzing fishermanspants