Ohm

Ohm / Aum, het spirituele teken, het heilige geluid, ook wel de oerklank genoemd. Hindoes geloven dat het een symbool is van geestelijke volmaaktheid en dat dit geluid aan de vorming van het universum voorafging. Het symbool ॐ (Ohm) is een mystieke, heilige lettergreep in dharmische religies (hindoeisme, boeddhisme), en wordt vaak gebruikt aan het begin van een mantra. Een mantra is een woord of zin, een spreuk, die gebruikt wordt tijdens het mediteren. De Ohm mantra is de kortste mantra die er is en is de basis voor vele andere mantra`s. De bekendste is wel `Ohm mani padme hum`.

Ohm kleding

Wij hebben verschillende soorten ohm kleding. Vanuit dit symbool hebben wij mooie yoga kleding en accessoires vanuit dit spirituele teken. Het omh teken geeft deze kleding een extra betekenis. Wij hebben verschillende soorten yogashirts met heel prominent het ohm teken. Hierdoor is de kleding niet alleen comfortabel maar draagt het ook nog een mooie boodschap uit. Wij hebben gezorgd voor een goed aanbod in verschillende soorten kleding en accessoires. Zodat je op meerdere manieren het ohm teken uit kunt dragen.

Zoals je in het assortiment ziet vind je bij ons onder andere Ohm shirts, Ohm tunieken, Ohm Fishermanspants, Ohm harembroeken, Ohm monkbags, Ohm sjaals en sieraden met het Ohm teken.

 

Ohm kleding en accessoires kopen bij Fishermanpants

Als je op zoek bent naar een ohm kleding of accessoires dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van kleding en accessoires met het ohm teken. De collectie is zowel voor mannen als voor vrouwen. 

Bekijk ook ons andere collecties:

Heb je een vraag over deze kleding en accessoires in ons assortiment? Twijfel niet en neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.