Fishermanspants

Fishermanspants.nl is het adres voor de super relaxte Thai pants. De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder van fishermanspants. Wij bieden een ruime keus aan fishermanspants, zo bieden wij onder meer aan:

 • Dunne rayon pants;
 • Katoenen pants;
 • Lange fishermanspants;
 • Korte fishermanspants;
 • Fishermanspants van linnen, zijde en ecologisch verbouwde katoen;
 • Fishermanspants in diverse kleuren en prints;
 • Populaire Ohm fishermanspants (niet meer weg te denken uit ons assortiment).

Om yoga te beoefenen heb je in eerste instantie niet veel spullen en kleding nodig. Alleen het dragen van yogakleding is echt een stuk fijner. Wij van Fishermanspants geloven hier ook echt in. Yogakleding zit namelijk erg comfortabel en is zo gemaakt dat het mee rekt met de bewegingen die je maakt. In ons assortiment vind je daarom ook diverse comfortabele pants en yogakleding. Van fisherman pants tot Yoga hemdjes, T-shirts en nog veel meer. Zowel voor mannen als vrouwen.

Benieuwd naar onze collectie van fishermanpants en wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hieronder dan verder.

Fishermanspants online kopen

Fishermanspants kopen?

De fishermanspants past eigenlijk altijd. De lengte is namelijk altijd goed, of de broek nu op je knie, op je kuiten of op je enkels valt, alles is goed, alles kan, en dat is mooi makkelijk.
Fishermanspants.nl biedt toch een ruime keuze uit diverse lengtematen. Waarom? Omdat de een nu liever een kortere broek wil en de ander een broek tot op de enkels. De lengte hangt echter ook af van hoe hoog je de broek op je heupen knoopt. Hoe hoger je de broek in je taille knoopt, hoe korter de broek zal zijn, hoe lager je de broek op je heupen knoopt, hoe langer de broek zal vallen. 

Fishermanspants.nl biedt een keuze uit diverse lengtematen: 

 • De 3/4 modellen zijn geschikt voor iedereen, zelfs voor kids vanaf een jaar of 10;
 • 1.06 - 1.10 is geschikt voor vrijwel iedereen;
 • 1.12 is geschikt voor mensen met een lengte vanaf ongeveer 1.72 meter;
 • 1.20 is geschikt voor mensen met een lengte vanaf ongeveer 1.80 meter.

Ideaal voor yoga

Naast dat de fishermanpants geschikt zijn voor het beoefenen van yoga zijn ze ook geschikt om te dragen tijdens bijvoorbeeld het reizen. Ons assortiment is zo ingericht dat we producten hebben voor zowel dames als heren. Ben je geen fan van yoga, maar wil je wel comfortabele kleding dragen? Dan zijn fishermanpants ook geschikt om lekker thuis te dragen.

Zo hebben wij harembroeken voor dames en heren, maar ook diverse yogakleding die voor dames en heren te dragen zijn. Met de keus uit verschillende soorten modellen, kleuren en prints zit er altijd wel een geschikt product voor jou tussen. Het is tenslotte belangrijk dat je iets draagt waar jij je comfortabel in voelt.

Top, t-shirt of vest? De keuze is aan jou!

Naast de fishermanpants en andere onderkleding vind je bij ons ook een comfortabel assortiment bovenkleding. Het maken van een keuze kan soms lastig zijn, twijfel daarom ook niet om contact met ons op te nemen bij vragen. Het gaat er vooral om waar jij je prettig in voelt en waar je je prettig in kunt bewegen. Is dit in een hemd of in een T-shirt? Beide vind je terug in ons assortiment. Dit geldt ook voor een lekkere hoodie of vest die je kunt dragen wanneer het wat frisser weer is.

Kleding kopen bij Fishermanspants.nl

Wil jij graag je collectie comfortabele kleding uitbreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment voor dames en heren bieden wij verschillende comfortabele kleding aan. Geschikt voor het beoefenen van yoga, maar ook diverse masseurs hebben de voordelen al ontdekt van een fishermanspants. Leveren doen wij snel en ook is het mogelijk achteraf te betalen.

Meer weten over ons assortiment of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Fishermanspants kopen?