Dames harembroek

door Louisa
16 Mei 2022

Dames harembroek

De harembroek voor dames is een wijde broek die heerlijk comfortabel is. Sommige harembroeken passen in de Ibiza style categorie en andere harembroeken kunnen we alternatieve kleding voor dames noemen. Omdat er meestal elastiek in de tailleband zit en vanwege het lage kruis is het een broek die je altijd wel wilt dragen. Je voelt je er heerlijk vrij in. Je hebt erg veel bewegingsvrijheid  in dit soort wijde kleding en dat is natuurlijk fantastisch. De harembroeken zijn dan ook heel fijn om te dragen als je op vakantie bent, als je yoga beoefent of voor gewoon thuis op de bank. De harembroek is uiteraard ook super als je ligt te chillen in de hangmat, tijdens het wandelen met de hond, in de tuin tijdens het tuinieren of op het terras als je een drankje drinkt. Maar ook als fashion item is de harembroek voor dames super populair. Je kunt er een leuk topje op dragen in de zomer of een stoere sweater in de winter. In de zomer draag je er een paar slippers onder, in de winter een paar stoere boots. De broek is voor dames verkrijgbaar in heel veel mooie vrouwelijke kleuren en printjes. Er zit er altijd wel een tussen die bij jouw kledingstijl past.

 

Welke harembroek kies je?

Welke harembroek je kiest hangt wellicht af van wanneer je hem wilt dragen. Wil je de broek voornamelijk dragen als je op reis bent en in een warm land bent? Dan kun je misschien het beste één van de
rayon harembroeken uitkiezen, deze zijn lekker dun. De meeste rayon broeken hebben een brede elastische tailleband met twee koordjes. Je kunt deze broek ook omhoog trekken tot over je borst en de koordjes om je nek binden. Dan heb je een korte harembroek met bovenstukje, oftewel een jumpsuit. Super leuk als je over het strand loopt!
Ga je de broek gebruiken voor de yogales? Dan is de harembroek die gemaakt is van een zachte en soepele jogging stof uiteraard een broek die super comfy is.
De harembroek wordt ook veel gedragen tijdens het dansen. Hoe leuk is het als je complete dansgroep in een harembroek danst! Wil je de harembroek als modebroek omdat jij van alternatieve kleding houdt, dan kun je het beste kiezen voor één van de katoen harembroeken, deze gaan ook nog eens lang mee. Super als modebroek, als streetwear, en tof op een muziek festival. De beste festivalkleding schaf je natuurlijk aan via de webshop van fishermanspants.nl 

harembroek rayon

 

Waar komt de alternatieve kleding vandaan?

Wij runnen de webshop al sinds 2005. Omdat we zelf fan zijn van dit soort kleding is destijds het idee ontstaan om deze kleding naar Nederland te halen. Alle kleding die je ziet in de fishermanspants webshop kopen wij zelf in. Wij werken niet met tussenpersonen. Zo weten wij dat het geld bij de juiste mensen terecht komt. Wij reizen 3 tot 4 maal per jaar af naar Zuid-Oost Azië om de nieuwste broeken en shirtjes in te kopen. Zo brengen wij zelf ook een bezoek aan onze leveranciers. We zien waar de kleding gemaakt wordt en onder welke omstandigheden. Wij werken niet samen met bedrijven waar kinderen worden ingezet. Ook betalen wij een eerlijke prijs voor de kleding zodat de werknemers een goed salaris kunnen halen uit de werkzaamheden. Ook vinden wij het belangrijk dat er niet gewerkt wordt in fabrieken zonder daglicht en waar de werknemers te veel uren moeten maken. 

harembroek voor dames

 

Harembroek online kopen

Een harembroek kun je heel gemakkelijk online bestellen. Het voordeel is dat je geen maat hoeft te kiezen. De harembroek is namelijk vrijwel altijd 1 maat oftewel 'one size fits all'. Natuurlijk past deze broek niet bij iedereen, want niemand is gelijk. Maar iedereen met een 'normaal' postuur zal de 'one size fits all' kleding passen. Ben je wat groter, kleiner, dikker of dunner dan 'normaal' dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice in contact. Je kunt ons even doorgeven wat je lengte en gewicht is en welke damesmaat je normaliter draagt, dan kunnen we kijken of de betreffende broek ook geschikt is voor jouw postuur. En heb je de broek thuis gekregen en blijkt dat het toch niet helemaal past of het model of de kleur toch net niet juist is, dan kun je hem uiteraard altijd retour sturen. Dat is geen enkel probleem. Je hebt 14 dagen de tijd om iets retour aan te melden. Als wij de harembroek retour hebben ontvangen krijg jij snel je geld terug en wie weet kun je dan toch nog een andere leuke harembroek via onze webwinkel scoren.

alternatieve kleding voor dames

Je kunt bij ons op werkdagen tot 21:00 uur 's avonds bestellen en je broek wordt nog dezelfde dag (avond) verzonden. Zo heb jij die leuke harembroek misschien al de volgende dag in huis. Denk je dat je iemand blij kan maken met een harembroek? Dan kunnen wij ook op een ander adres leveren. Verras eens iemand met een harembroek. Het is zeker een uniek cadeau!

 

Comfortabele kleding
door Louisa
29 Februari 2024
Lees meer
Dames harembroek
door Louisa
16 Mei 2022
Lees meer
Harembroek voor heren
door Louisa
13 Mei 2022
Lees meer
Let's Keep in Touch...schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief