Shirt OHM
€24,95
Sale -40%
SURE t-shirt Lotus
€14,95
€24,95
Tuniek Ohm
€24,95Yoga

Yoga

Fishermanspants yogakleding online, koop hier de leukste yoga- en meditatiekleding en accessoires online.
Wij hebben een breed assortiment betaalbare fishermanspants yogabroeken en yogashirts voor dames en heren. Je kunt je heerlijk vrij bewegen in deze yogakleding. De yoga fishermanspants zijn er in diverse varianten, 3/4, lang, rayon, katoen, extra lang, effen, gestreept, of met OHM print.
Naast de fishermanspants yoga broeken bieden wij een zeer breed assortiment harembroeken voor de yogales aan, yogatops en yogashirts in diverse kleuren en met fantastische yoga prints, tie-dye yogaleggings en de zeer gewilde effen witte yoga broeken. 
De witte fishermanspants yogabroeken bieden wij aan in rayon, katoen en ecokatoen. De witte yoga harempants bieden wij aan in soepele dunne rayon.

Ook bieden wij uit de 'Lotus' collectie, yogatops, yogashirts, yogabroeken en yoga leggings met fraaie Lotus prints aan.
De kleding is niet alleen geschikt voor yoga maar kan ook gebruikt worden in de pilates les, tijdens meditatie of als dans outfit.
Stuk voor stuk functionele yoga kledingstukken die door ons zelf worden geselecteerd op kwaliteit, pasvorm, kleur en print. 

Naast de yogakleding online bieden wij fraaie yoga sieraden, mala's, yoga sjaals met OHM print en decoratieve yoga beelden. Een uitgebreide collectie Boeddha beelden en meditatiekussens vind je in onze webshop lotusoosterseartikelen.nl

Extra leuk voor de yogales;
Vrijwel alle fishermanspants zijn geschikt om yoga in te beoefenen.
Maar nog leuker is het om yoga te beoefenen in een Thaipants met een leuke 'I LOVE YOGA' of 'NAMASTE' tekst op de omslag van de broek. 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Namasté