Navigatie

Louisa Hof yoga

 

Fishermanspants, a way of living!

Hi, ik ben Louisa, de vrouw achter de website fishermanspants.nl. Ik woon in Goutum, Friesland, ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Mijn hobby's zijn tennis, skieën, yoga, fotograferen & reizen.
Door het reizen kwam ik ongeveer 20 jaar geleden zelf in aanraking met de fishermanspants. Wat een heerlijkheid om deze broeken te dragen. Al snel was mijn kast gevuld met korte en lange modellen in allerlei kleurtjes. Na 20 jaar kan ik me geen leven zonder de pants meer voorstellen; tijdens het reizen, maar ook thuis, en tijdens de yogales. Eénmaal een fishermanspants gedragen en je wilt nooit meer zonder!


Sinds 2005 ben ik gestart met de website www.fishermanspants.nl , het online verkooppunt voor de originele fishermanspants.
Ik ben zelf nauw bij het hele proces betrokken, van de overzee inkoop, het verschepen, de online verkoop, het inpakken en het naar ons businesspoint toe brengen zodat jij het de volgende dag in huis hebt.
Inmiddels biedt de website ook een groot assortiment harembroeken en shirts, allemaal gericht op een relaxt leven en comfy feeling. De website is inmiddels een begrip in Nederland geworden en veel vaste klanten weten de shop elke keer weer te vinden. Ook masseurs, bijvoorbeeld van spa en sport hotel Spa Zuiver in het Amsterdamse bos, dragen de fishermanspants dagelijks. 

Omdat ik zelf een enorme fan ben van de fishermanspants en harembroeken vind ik het erg leuk dat steeds meer mensen deze 'way of living' broek inmiddels in hun garderobe hebben opgenomen.

 

Sorteer op

Bekijk ook onze andere webshops:

       

 

© 2009 - 2020 Harembroeken en Fishermanspants yoga en relax kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren